Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård - Et hjemmekoselig hotell i herskaplige omgivelser

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell sentralt beliggende i småbyen Orkanger, 30 minutters kjøring fra Trondheim. Her kan du holde selskap i ærverdige stuer, holde dine møter, kurs og konferanser og spise godt i hotellets koselige restaurant; Restaurant Ministeren.

Vi har konferansekapasitet for inntil 140 personer i vår største plenumsal og 89 hotellrom. Hos oss kan dere oppleve en unik kombinasjon av moderne konferansehotell og historiske omgivelser.

Vi tilrettelegger gjerne aktiviteter under deres opphold. Teambuildingsaktiviteter, vinsmaking, akevittforedrag og gruvesafari er noen av aktivitetene vi tilbyr. Ønsker dere en helt spesiell ramme rundt deres middag, anbefaler vi vårt konsept "Herskapelig Aften". Kvelden starter med historiefortelling i den herskaplige herregården, hvor dere får høre den fantastiske historien om dynastiet Thams. Kvelden avsluttes med middag i en av Thams stuer. Her vil dere få servert en av våre herregårdsmenyer med de beste råvarer Trøndelag kan by på.

Når du kommer hit til oss er du vår gjest, og det viktigste for oss er at du skal ha det bra på alle måter. Å gi deg en god opplevelse er vårt mål og vår stolthet. Vi ønsker at du skal dra herfra med varige minner og lysten til å besøke oss igjen.

Velkommen!Andre kontaktpersoner