Elektroimportøren avd Trondheim

Elektroimportøren

Elektroimportøren AS ble stiftet i 1994 med eget utsalg i Oslo, i tillegg til salg over postordre, av elektromateriell til det profesjonelle og private markedet i Norge. En viktig strategi, i tillegg til å levere til de profesjonelle markedet, har alltid vært direkte salg til forbruker. Etter innflytting i nye lokaler på Alnabru 1998 ble elektroimportoren.no lansert. 
Etter 20 år med utsalg og sentrallager i Oslo ble aksjemajoriteten solgt til Herkules Kapital AS med mål om å etablere butikker i de største byene i Norge. Butikkene skal oppfattes som spesialister på elektromateriell med et bredt utvalg der kundene får kompetent betjening og lave priser. Den 2. Januar 2019 ble varehus nummer 19 åpnet i Moss! Eventyret fortsetter!
Vi er i dag stolte av å være først og størst på salg av elektromateriell til alle!

Elektroimportøren Lade ble åpnet som varehus nummer 4 den 7.mars 2016

Her har vi stort fokus på levende utstillinger for inspirasjon. 
Trenger du Elbil-lader, en ny lyspære, downlights, utebelysning, sikringer, sikringsskap eller verktøy? Kanskje du vurderer smarthusstyring? 
I varehuset på Lade er samtlige selgere elektrikere med fagbrev og kan hjelpe deg med å finne løsningene du har behov for. Stikk innom for en hyggelig prat om prosjektet ditt. Små som store!


Husk, vi har ekstra gode priser til alle partnere og deres ansatte!