Futura Helse

Futura Helse har vært norsk importør av det tyske kvalitetsmerket Airnergy siden 2011, og vi har nå i tillegg begynt å jobbe med Bemer behandlingssystem, utviklet i Tyskland og Sveits. Årsaken til at vi har valgt å ta det inn i vår portefølje er at det er meget enkelt i bruk, det er rimeligere enn Airnergy, og vi har sett hvilken god virkning det har.

Å se en tenåring med 2 år i senga pga ME, uten mulighet for skolegang, som i løpet av 2 måneder kommer seg på beina og fortsetter skolegangen gjør noe med deg. Og dette er langt fra den eneste historien om folk som får livet totalt forandret til det bedre. Bemer er et medisinsk godkjent apparat og brukes i over 4000 klinikker, sykehus og universiteter i utlandet, og i et mye større antall private hjem. Forskningsresultatene gir ingen grunn til tvil, dette fungerer! Vi vil derfor bidra til å gjøre dette lett tilgjengelig for det norske folk, i institusjonene, i bedriftene og ikke minst i hjemmene.

Bemer og Airnergy teknologiene er forskjellige, men begge hjelper til med å sette i gang prosesser som gjør at kroppen lettere kan reparere seg selv og får styrket immunforsvaret. Resultatene blir som regel de samme; mer energi, bedre helse og bedre forebygging mot sykdom. Vi kan likevel ikke hjelpe alle med alt, men mange med mye.

Bemer signalet er spesielt utviklet for å øke mikrosirkulasjonen i kroppen, noe som igjen bedrer oksygen- og næringstilgangen til kroppens celler, samt at cellene blir kvitt avfallsstoffene på en bedre måte. Dvs. at kroppens celler, vev og organer får bedre funksjon. Dette er også grunnen til at Bemer har blitt meget godt mottatt innenfor både toppidretten og hestesporten.

I tillegg til teknologiløsninger for bedre helse vil vi på sikt arrangere helsereiser til Filippinene hvor vi holder på å planlegge og bygge opp en helse-resort på en øy tilhørende Palawan, som to ganger er kåret til verdens beste øy, foran øyer som Hawaii, Bali, Santorini med flere. Vi ønsker dere velkommen både på Bemer-matta og til varmere strøk :)!


Andre kontaktpersoner