G Travel

G Travel er en av Nordens største reisebyrå-kjeder og er den forretningsreisendes klare valg. Vi tar hensyn til både funksjonalitet og bedriftens strategiske reisepolicy. G Travel fungerer som en avtalepartner inn mot flyselskap, leiebil, hoteller og kredittkortselskap, alt for å sikre best mulig reise for den ansatte.

Vår visjon for den reisende er: 24/7 Rask responstid, innovative, kunden er alltid i fokus, globale, og sist men ikke minst; personlig og tett kontakt med kunden.

Gruppe og konferanse

Sammen med våre kunder skal vi skape det perfekte arrangementet og målet er en suksesshistorie de aldri vil glemme. Derfor er kunden alltid i fokus. Vi holder tett kommunikasjon gjennom hele arrangementet. Fra første kontakt, til gjennomføring og avslutning av aktiviteten. Vi sender grupper jorden rundt på alle typer arrangementer og gjennom vårt globale selskap oppnår vi meget gode avtalepriser, som vil komme deg som kunde til gode.

Gtravelfotball.no  - Din leverandør av fotballreiser

G Travel er din lokale samarbeidspartner for forretningsreiser, gruppeturer og konferanser. I tillegg skreddersyr vi også dine feriedrømmer. I Trøndelag finner du oss på Orkanger, Verdal og Trondheim.

Antall ansatte: 45

Omsetning 2016: ca. 400 mill.


Andre kontaktpersoner