Nettbuss Travel AS

Norges tøffeste busselskap!

Med 3300 busser og 7.400 medarbeidere er Nettbuss Norges største busselskap. Vår historie går helt tilbake til starten av Selburuta i 1925, og den første bussruta på Møre i 1908.

Nettbuss Travel er et datterselskap av Nettbuss med avdelinger over hele landet. Her i Trondheim har vi Flybussen og Trondheims største turbussvirksomhet. I samarbeid med Trønder Taxi tilbyr vi også Flybussen Extra, dør-til-dør mellom hjemmet og flyplassen.

Flybussen i Trondheim tilbyr effektiv, komfortabel og miljøvennlig kollektivtransport til og fra Trondheim lufthavn Værnes hver dag, hele året. Dette er til glede både for de reisende og ikke minst miljøet.

Vi er din samarbeidspartner, uansett om det gjelder transport til Værnes, større arrangement, kick-off eller bussturer gjennom vårt langstrakte land. Ingen jobb er for stor, ingen jobb for liten!

Ditt møte med Nettbuss skal være en positiv opplevelse – både før, under og etter reisen. Vi strekker oss langt for å innfri dine ønsker om en effektiv og god reise, og garanterer deg hjelpsomme og imøtekommende medarbeidere fra start til slutt.

Vårt fokus på kvalitet, miljø og trafikksikkerhet har ført til at vi som eneste busselskap i Norge har ISO-sertifisering innen alle tre standardene.

 

 


Andre kontaktpersoner