PostNord AS

PostNord tilbyr kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. 

PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. Vi leverer også posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige og Danmark. Gjennom vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi nye løsninger for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden.
 
I 2017 leverte vi 4,3 mrd. brev og sendinger samt 154 mill. pakker til 27 mill. husstander og 2 mill. bedrifter i hele norden. Dette gjør oss til markedsleder i det nordiske markedet. Vi er logistikkpartner til en rekke ledende og toneangivende bedrifter innen tradisjonelle bransjer og internasjonale nettbutikker i rask vekst. 

PostNords norske logistikkvirksomhet er markedsledende innen  standardiserte transporttjenester for B2B-markedet. Det handler først og fremst om pakker, stykkgods, InNight, termo og partifrakt, men vi har også bygget opp komplette tjenester innen netthandel (B2C) og tilhørende posttjenester med et landsdekkende nettverk av inn- og utleveringssteder samt hjemlevering i Norge.


Andre kontaktpersoner