Privatmegleren Benum&Johansen AS

Vi i Benum & Johansen setter høye krav til tjenesten vi leverer. Vi er derav ekstra stolte over å kunne vise til at vi har mottatt nasjonale utmerkelser fra kjeden som bevis for kvaliteten vi leverer.

Basert på et unikt konsept, samt meglere med fokus på høy kvalitet og lang erfaring, fungerer vi som eiendommens markedsfører. Vi finner det beste ved enhver bolig og fremhever sjelen i enhver eiendom. Vi leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike. Skreddersøm satt i system er nøkkelordet.

PrivatMegleren har som mål å sørge for at du som boligselger oppnår høyest mulig pris. Veien frem til det beste budet handler om å tilrettelegge i forkant slik at flest mulig blir oppmerksom på akkurat din bolig.

Gjennom vår app Mitt Boligsalg kan du følge med på hvert steg i forbindelse med salg av din bolig, for eksempel statistikk på eksponert målgruppe, markedsføringen, budrunden «live» mm.

Basert på vårt konsept fungerer vi som eiendommens reklamebyrå, med fokus på å finne det unike ved hver eiendom for så å synliggjøre dette på best mulig måte overfor potensielle kjøpere.

Kontakt oss gjerne for en presentasjon av hvordan din eiendom vil fremstå i et salg gjennom PrivatMegleren.


Andre kontaktpersoner