Swedol Norge AS

Swedol Norge er i dag en av landets ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidstøy. Swedol har rundet 35 år, med oppstartsår i 1977. Swedol tilvirker sitt eget arbeidstøy og er godt kjent for sitt design, gode kvalitet og passform. Vi har i dag et komplett sortiment innen personlig verneutstyr, yrkes-/fritidssko og arbeidstøy.

Hos oss finner du også nødvendig kompetanse for  å kunne betjene et stadig mer krevende marked. I denne sammenheng kan spesielt nevnes egne kurs og opplæring innen fallsikringsutstyr og en egen sømavdeling for spesielle tilpasningsjobber. 

Her jobber 4 dedikerte medarbeidere i nyrenoverte lokaler, med en butikk på totalt 500 kvm. I tillegg til at du finner vårt sortiment her, kan vi også om ønskelig profilere arbeidstøy etc. hos oss. To transfertrykk maskiner og en maskin for påtrykk av hodeplagg, sørger for dette. Vi holder til i Klæbuveien 196B, hvor vi har åpent alle hverdager mellom kl.08.00 og 16.00. Swedol Norge AS betjener Sør-Trøndelag og deler av Nord-Trøndelag.

Verneutstyr: Vernefottøy, hansker, øyevern, ansikts-vern, hodevern, åndedrettsvern, fallsikring, hudbeskyttelse, førstehjelpsutstyr, vernebekledning og skiltsystemer.

Arbeidsbekledning: Serviceklær, håndverksklær, industribekledning, offshoreklær, synlighetsbekledning, vinter-klær, allværsklær, regnklær, spesialbekledning, profiltøy og barneklær.

Tjenester: Sertifisering og kontroll av utstyr, kurs og opp-læring, spesialproduksjon og design, brodering/trykk og småsøm.

 


Andre kontaktpersoner