Væktarstua Hotell AS

Væktarstua Hotell er hjemmekoselig og vi vil at våre gjester skal oppleve en god atmosfære, med god mat og hyggelig service. Vår idé er å ta vare på gamle tradisjoner, gi liv til den historiske sjelen, og samtidig tenke nytt og tilby dere spennende opplevelser og aktiviteter som er i samsvar med fjellets preg. Vi er vel kjent for vårt kjøkken, som serverer god tradisjonell mat fra fjellet i rikelige posjoner, samt a la carte.

Væktarstua Hotell AS og eiendomsselskapet Sylene Eiendom AS ble i september 2002 kjøpt av Anders Ulseth og Helge Kvithammer. Hotellet disponerer 30 dobbelt-rom, hytter, Løveng(hus) for 15 personer, og nye moderne leiligheter til utleie. Det ideelle sted for kurs/konferanse.

Se vår aktivitetsleir med lavvo for 130 personer, langhus for 30 personer, 2 spa/masasjebad, garderober med dusj og toaletter. På vinteren kan vi tilby et løypenett på 12 mil, rett utenfor hotellet. Den som foretrekker alpint, har muligheten for det i Tydal alpinanlegg. Hele året har du et eldorado av natur rundt deg. En fantastisk sandstrand ved Stugusjøen innbyr til forfriskende bad, kanoturer og har store fiskemuligheter. I Stugudal har vi også de mest erfarne i landet på rideturer i fjellet med islandshest. Der kan du delta på rideturer inn i fjellet av ønsket varighet. Turen kan avsluttes med villmarkspa, utendørs boblebad med servering av kald drikke, og kanskje med en middag i lavvo. Larsville Studio ligger rett ved hotellet. Der kan en spille inn sin egen CD. Spennende.

Væktarstua er Midt-Norges snøscooterhotellet. Ideelt plassert midt i smørøyet for scooternettet i Sør-Trøndelag.  Vi kan tilby guidede turer i fjellet, eller konkurranse/fornøyelses kjøring på bane, eller du kan ta med din egen scooter å kjøre ut i fra hotellet. Løypenettet starter rett ved hotellet.

Velkommen til oss!


Andre kontaktpersoner