Året 2018 godt i gang

Nordic Arena kan se tilbake på 2017 som et godt år. Vi har aldri hatt så mange medlemmer og i tillegg ser det ut til at medlemmene er veldig fornøyde både med arrangementene og businessen de får gjort i Nettverket. 

Året 2018 har også startet bra med veldig godt oppmøte på årets første Nettverksmøte. Både Knut Jørgen Rød Ødegaard, Anne Mette Sandnes og Emilies Eld leverte varene. Hvis vi alle har hatt noen prosent av det engasjementet som de viste så tror jeg det har gått godt i alle bedrifter :-)

Nå er det B2B som står for tur i mars på Thon Hotel Prinsen. Det kan se ut til at vi får minst like mange på dette arrangementet som vi hadde i 2017 og da var det rekordoppmøte. Mange gode avtaler og business blir gjort på disse møtene og om kanskje ikke avtalene blir underskrevet der og da gir det grobunn for flere samtaler og avtaler medlemmene i mellom.

En forandring blir det i år i programmet vårt og det er at høstens B2B blir på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Vi kjører buss fra Trondheim til Åre og der blir programmet som tidligere med lunsj, B2B og selvsagt vår lille uhøytidelige, men viktige poker turnering :-)

Turen i år går til kystbyen Portsmouth helt sør i England. Tre dager med relasjonsbygging i flotte omgivelser og får vi som fortjent så blir det sikkert rundt 20 grader og sol :-) Her kan dere medlemmer allerede nå gå inn og melde dere på turen: Nettverkstur til Portsmouth

Så da vil vi bare ønske dere en fin tid nå frem mot våren og mange gode dager på jobb :-)

Vennlig hilsen

Jonny & Mini