B2B på Hurtigruten 2017

For niende gang dro medlemmene i Nordic Arena på tur med Hurtigruten og B2B. Torsdag morgen møttes vi til frokost om bord på M/S Trollfjord og vi kan vel slå fast at frokosten ble litt bedre en det vi opplever til vanlig:-)

Når alle var mette og fornøyde var det Johanna fra Hurtigruten som fikk vår oppmerksomhet. Der fikk vi vite alt om hva som er mulig å få til med Hurtigruten utenfor Norge. Et cruise rundt Antarktisk er vel ikke helt å forakte. Så ble det rigget opp til B2B for gjenget og der så vi at vi godt kunne ha hatt enda bedre tid for samtalene ble lange. Omvising av hotellsjef Truls fra Fosen ble et populært innslag.

Etter lunsj var det klart for årets Nordic Arena Poker tournament. Høye forhåpninger hadde nok mange til sitt eget spill og overraskelsen var stor etter hvert som man måtte forlate bordet uten chips....

Jan Tore Skjevelnes fra Postnord ble årets vinner og fikk med seg pokalen hjem.

Så ankom vi Kristiansund og bussen fra Nettbuss sto klar å ventet på oss for å bringe oss til Molde og bacalao spising. God mat med der tilhørende drikke sørget for at stemningen var god når vi gikk om bord i M/S Richard With som seilte nordover til Trondheim. Da tror jeg vi bare stopper fortellingen og konstaterer at det også ble en flott frokost neste morgen før alle dro til nye oppgaver på jobben. 

Så takk til alle medlemmer som bidro til en flott tur med B2B i Nordic Arena.


Hilsen Endre, Jonny & Mini