Godt Nytt Nettverksår i 2019

2019 har startet med et stusselig vær hvis man er glad i snø og skigåing. Regnet siler ned på utsiden av kontorvinduene, men det bidrar jo bare kanskje til større fokus på det gode arbeidet vi kan gjøre inne:-)

Når vi i Nordic Arena ser tilbake på 2018 så ser vi ett godt år. Det har vært mange fine møter og veldig mange i nettverket har fått gjort business seg imellom. I tillegg til businessen så er det jo slik at det er veldig mye god kunnskap i de menneskene som utgjør Nettverket. Mange gode samtaler gjennom året har nok hjulpet en del med små og store oppgaver som de har hatt i sin jobb.

Nå som 2019 står klar å venter på oss, må jeg få si at jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på arbeidsdagen. Planleggingen av årets aktiviteter er godt i gang og alle datoene er allerede satt og dere vil snart få de tilsendt. Året kommer til å være likt fjoråret, men noen ting er endret vil dere få se.

Årets Nettverkstur går til Visby i Sverige og ett charterfly står på Værnes 4 juni og klar for å bringe hele Nordic Arena ned dit for tre gode dager. 

Det som er nærmest oss nå er jobben med å få årets Nettverksbok klar for trykking. Hvis det er noen av dere som skal ha noe endret i boken må dere ta kontakt så fort som mulig. Ny tekst? Ny kontaktperson? 

Da er det bare å ønske dere et riktig godt nytt år med Nordic Arena:-)