Nettverksmøte med Mesternes Mester ble en suksess

Litt spenning var det blant deltakerne da de fleste var litt usikre på hva de skulle være med på denne kvelden. Mesternes Mester har herjet på TV-skjermene de siste årene og nå var det på tide at medlemmene i Nordic Arena skulle få prøvd seg. Det var ikke lagt opp til de store fysiske utfordringene, så her var det en mulighet for alle å blomstre.

Elleve lag entret indre bane på travbanen og kjørte i gang med øvelser som blindekjøring med bil, presisjonsspark med fotball, golfslag, presisjonskast med tennisball fra elleve meters høyde, 90-grader'n og skotthyll. Kanskje den mest spennende øvelsen for enkelte, var der fire kjekke menn fra Trondheim Brannvesen sto med brannbilen sin? Der skulle man styre en brannslange med 12 kilos trykk, som ikke var bare enkelt. Det var noen som ble litt bløte :-)

Etter ca 1 1/2 time med lek og litt alvor, trakk vi inn i lokalene til travbanen der Chopsticks hadde dekket opp nydelige bord, drikke og mat. Når juryen hadde gått gjennom alle tall var det et lag som skilte seg ut. Det var "lag 3" som besto av: Geir Tore Mathisen fra Sparebank1 SMN, Ole Eidem fra E.C. Dahls Eiendom, Bosse Iversen fra Koment, Thomas Karlsen fra Atea, Espen Kristensen fra Trondheim Kino, Mari Julsrud Sølsnes fra G Travel, Ann Mari Bade fra Nettbuss Travel, Bente Solstrand fra Svanholm Gravferd, Johnny Ramstad fra Mylder Design og Frode Borren fra Fremo Bemanning og Utvelgelse. Vi gratulerer!

Eget bord var gjort klart til vinnerlaget med champangne og egne servitører.

Trubadur Pål Dahlberg sørget også for at det ble en fin stemning, samtidig som praten summet godt på de forskjellige bordene. Tilbakemeldingene vi har fått fra medlemmene i nettverket var at dette ble en strålende kveld. Vi takker også Hallspesialisten, Ramirent, Møller Bil Trondheim, Tiller Blomster, Chopsticks og Leangen Travbane for bistand under arrangementet.