Rekordoppmøte på Prinsen

Vi startet kvelden med og se på årets aktivitetsplan. Den er ganske lik fjorårets med noen justeringer og nyheter. Det kommer til å bli et spennende møte den 11. mai på Leangen der vi skal arrangere Mesternes Mester og ha verdenspremiere på Nordic Arena Band!

Nytt av året er "5-minutten", der bedrifter som ønsker å presentere seg får fem minutter til det. I "5-minutten" ønsker vi en presentasjon som er litt spenstig og som gjør at medlemmene husker nettopp deg! Trygg Media og Fresh Fitness fikk prøve seg først, og det er vel ingen tvil om at vi kommer til å huske Trude (152 cm) løfte Jonny (192 cm og noen kilo...).

Kveldens foredragsholder var Johan Kaggestad. Han skulle snakke i ca. en time, men når vi fant ut at han hadde med seg 792 slides og TrønderTaxi sto og ventet på han utenfor hotellet for å få han på siste fly hjem, måtte vi rett og slett bare avbryte han. Men, på den tiden Johan fikk så var det mye interessant å ta med seg videre for noen og enhver. Vi har tidligere hørt budskap om å være god sammen med andre, noe Johan også er opptatt av.

Etter mye god prat er det viktig med god mat og godt drikke. Vidar fra Emiles Eld Restaurant & Bar tok oss med ned i restauranten og serverte en herlig femretters meny. Der fikk vi, for første gang, oppleve "tvungen seating". Etter tilbakemeldingene vi fikk, så var veldig mange fornøyde med ordningen. Det gav mange av dere muligheten til å snakke med medlemmer man kanskje ikke snakker så mye med til vanlig.

Neste punkt på programmet er B2B den 15. mars på Thon Hotel Prinsen. Det er mulig å gå inn på aktiviteter her på nettsiden og melde seg på allerede nå. Vi kommer også til å sende ut en invitasjon pr e-post når denne er klar.

Jonny og Mini