Så langt i 2017

Inn i mot året 2017 har det kommet inn 15 nye medlemmer og det er vi veldig godt fornøyd med. I et nettverk er viktig at det er litt rotasjon, selv om det er viktig at vi tar vare på hverandre vi som er der allerede.

Rekordstort oppmøte på vårt første nettverksmøte i 2017 lover bra. I tillegg så er det en del nytt som skal gjøres i dette året. Noe forandringer blir det på selve møtene, der vi gir medlemmene en mulighet til å presentere seg i "5 minutten". Ny hjemmeside er kommet opp som skal gjøre det lettere å komme i kontakt med hverandre og følge med på det som skjer rundt i Nettverket.

Nettverksmøte som vi skal ha den 11. mai på Leangen kommer å bli litt en litt annerledes opplevelse med Mesternes Mester konkurranse. Skotthyll er tilbake i programmet og er flyttet til en torsdag og skal holdes på vakre Ferstad gård. Lutefisken har vi flyttet bort fra høstferien til glede for mange, så her håper vi på rekordoppmøte.

Med Kurt Nilsen og Thomas Numme på programmet i København, så er virkelig det noe vi kan glede oss til. I tillegg har vi med oss nettverkene fra Kristiansand, Bergen og Molde, så dette blir en tur der du kan få møte masse interessante mennesker. Så det er bare å glede seg til 2017 i Nordic Arena Trondheim.